Lingerie en beenmode moeten natuurlijk op de eerste plaats comfortabel zitten, maar daarnaast moet het ook mooi, verleidelijk en zelfs sexy zijn. Vandaar dat we uitsluitend beenmode leveren die hieraan voldoet en van een uitstekende kwaliteit is.

legs XL kopie

Doordat er steeds meer vraag is naar lingerie in grote maten, is de vraag naar verleidelijke kousen in grote maten eveneens explosief gestegen. In de reguliere lingerie winkels gaan de kousen hooguit t/m maat 10,5-11(Large). Echter na aankoop blijkt dat de kousen en de panty nog steeds te klein te zijn. Velen hebben dit in de reguliere lingerie winkel ondervonden. De 'normale' maat kousen is voor veel Europese vrouwen gewoon te klein. Evaly levert nylons, hold-ups, panty's en jarretelle kousen zelfs in de grote maten XL, XXL, XXXL !!!. Ook de grote maten panty en de grote maten jarretelle gordel ontbreekt niet in ons assortiment.

 

Wie zijn Wij:

"We" zijn een erg klein eenvrouws-onderneming die in 2005 is ontstaan uit ontevredenheid over het aanbod van de grotere maten beenmode(heb zelf ook een maatje meer). Het runnen van de webwinkel WWW.EVALY.NL is meer een uit de hand gelopen hobby dan een volwaardig inkomstenbron.

Wat doen we:

We verkopen beenmode vanaf maatje M t/m 4XL. Gewoon omdat iedereen mooi, goedpassende en soms sexy kousen kan en mag dragen.

Waarin onderscheiden we ons:

We zijn niet de grootste en ook niet de goedkoopste..........Maar we zijn wel al jaren de meest betrouwbare beenmode-webwinkel met de beste service! We doen wat we beloven. We zorgen altijd voor een passende oplossing!

Wat vragen we aan u:

Bent u niet tevreden: Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zoals gezegd; we zorgen altijd voor een passende oplossing. Beloofd is beloofd.

Bent u wel tevreden: Laat dit dan de hele wereld weten via social media(promoot ons op Google, Facebook, Twitter, Instagram, enz.) of vertel het simpelweg aan een vriendin of buurvrouw.

 

Met vriendelijke groet,

Team Evaly.

Glamory Comfort 20 zwart 

 Heb je een uitgebreide vraag?

Neem dan contact met ons op via info@evaly.nl

(binnen 24 uur antwoord).

Voor kleine vragen, stuur een Appje naar 06-28371450.

 

securedBij Evaly bestelt en betaalt u geheel veilig!

guaranteeNiet tevreden? Neem dan gewoon contact met ons op.

idealBetalen kan eenvoudig en veilig via iDeal.

Mister-cash-logo1Ook veilig betalen via MisterCash!

transportationPrijzen zijn exclusief €4,95 verzendkosten.

transportation beVerzendkosten naar België €4,95.

Bij bestellingen boven de €75,00 berekenen we geen verzendkosten.