Vraag en antwoord


Super, helemaal top!

Ik had de moed al opgegeven om nog ivoorkleurige jarretel kousen te vinden bij mijn lengte (1.88m) en confectiemaat 48. De champagnekleurige jarretel kousen Glamory Luxury 20 in maat 52/54 zitten perfect, en staan prachtig bij mijn ivoorkleurige trouwjurk. Ik ga deze website doorgeven aan de bruidsmodezaak waar ik mijn jurk gekocht heb. Zodat nog meer lange en grote bruiden, van deze verleidelijke beenmode voor grote maten, kunnen genieten op hun trouwdag!

(een opmerking na een bestelling type Glamory Luxury 20 maat 52-54, bovenbeen 70 cm en lengte 85 cm)


Hallo,

We zijn al een tijdje op zoek naar kousen. Nou ja, een tijdje...... We hadden de hoop al opgegeven.

Ik ben een vrouw van 1,88m. met lange benen (broeken kopen is ook al een ramp, omdat de standaard confectiemaat vaak een "hoog water" maat blijkt te zijn). De standaard kousen vallen vaak als kniekous, en daarbij is mijn huid gevoelig voor kousen met plakrand (met de nodige huidirritatie).
Mijn maten zijn: bovenbeen 60 cm, lengte binnenbeen 93 cm. Ik zou graag willen vernemen welke kousen je zou adviseren. Hopelijk zijn niet alle grote maten ook meteen in beenomvang ruimer, maar slechts langer.

Qua beenlengte is het geen probleem, echter de beenomvang neemt dan ook toe. En daar zit jouw probleem. Dus een zuiver advies betreffende de maat kan ik in dit geval niet geven. Maar als je kousen neemt die met een jarretelle-gordel gedragen moeten worden, heb je wat meer speling, omdat een iets te wijde kous door deze gordel omhoog blijft, en je zodoende voor lengte kunt kiezen. Ik moet het bij een voorzichtig advies houden, met een maat 44-46 en om nog meer aan de lengte wens te voldoen, een maat 48-50, maar dan komt de beenomvang weer meespelen.

Het blijft een grensgeval, het is een kwestie van uitproberen, om het persoonlijk draagcomfort te ervaren.


Ik zie uw site net. Keurig verzorgd. Is het ook mogelijk om spullen te komen afhalen? Dat vind ik persoonlijk prettiger.

Evaly is een webshop en heeft geen winkel, dus ook geen openingstijden. Het is niet mogelijk om een bestelling af te komen halen.


Geweldig! Eindelijk 's kousen in grote maten die mij echt passen, en nog sexy ook. Bedankt, ook voor de vriendelijke uitleg.

(een opmerking na een bestelling type Glamory Luxury 20 maat 48-50, bovenbeen 70 cm en lengte 70 cm)


Ik heb altijd problemen met het afzakken of omrollen van de hold-up kousen, hebben jullie de geschikte maat voor mij?
Mijn beenlengte is 85 cm en mijn bovenbeen omvang is 62 cm.

Het afzakken en omrollen heeft met de kwaliteit van de kousen te maken. Door slechte, of te weinig siliconen te gebruiken, kan een kous afzakken. Onze kousen hebben een zeer goede kwaliteit "plakstrip", met twee strips siliconen voor een optimale grip.
Het omrollen ontstaat als de siliconen rand te laag zit ten opzichte van de bovenrand, of als de kous te strak zit. De dubbele strip siliconen van onze kousen zit net onder de bovenrand, waardoor het omrollen tot het verleden behoort.

Het advies is om een kous met lycra te nemen (heeft rek zowel in de lengte, als in de breedte), bijvoorbeeld de Glamory Allure 20. Dan zal met maat 44-46 je problemen opgelost zijn.


Heerlijk....om nu eindelijk ook eens goed zittende nylons aan te kunnen, en dit met een maatje meer. De eerder bestelde nylons zijn netjes afgeleverd, en zitten lekker.

(een opmerking bij een bestelling)


Maanden geleden vroeg ik wat ik voor maat kousen nylons ik moest bestellen om een passende paar te ontvangen. Mijn twijfels waren na vele teleurstellingen bij andere winkels in de loop der jaren dermate groot, dat ik nog niet bestelde.

Afgelopen week vond ik weer een lingeriezaak die beweerde DE specialist te zijn in grote maten. Weer een paar gekocht. En weer zo'n 20 Euro in de prullenbak... En sjagrijnig omdat het weer niet gelukt was. Toen maar een bestelling bij jullie geplaatst. Die 23 Euro konden er ook nog wel bij.
Maar wat een verrassing toen ik al na enkele dagen een pakje in de bus kreeg. Mijn man riep al: als het je humeur maar niet verpest.... Want ook hij vond het altijd erg jammer als nylons weer te kort bleken, en absoluut niet bleven zitten, of dermate strak zaten, dat ik er amper in kon bewegen, of dat ze het jarretel gordeltje zowat naar beneden trokken.
Ik moet toegeven dat ik het advies (n.a.v. de door mij opgegeven maten) niet geheel heb opgevolgd. Ik heb 1 maatje groter besteld. Want als de nylons zo hoog mogelijk zitten, vind ik dat het prettigst. En prettig was het passen zeker!!! De nylons (Glamory Comfort 20) zitten perfect!!! Ook met mijn beenomvang!!!

Inmiddels heb ik ook van de andere modellen en kleurtjes bijbesteld. Voor de komende feestjes en bijzondere uitjes heb ik nu eindelijk niet alleen de keuze uit mooie, sexy lingerie, maar ook uit de bijpassende kousen in de grote maten. Geweldig! Hartelijk dank en ga vooral zo door!

Nog een vraagje: gaan jullie voor de feestdagen nog aparte kousen in jullie assortiment opnemen? Met glitters bijvoorbeeld? Volgens mij is daar ook vraag naar! Je ziet het, ik word er enorm hebberig van! Heel veel succes verder. Ik weet jullie voortaan te vinden.

Bedankt voor je leuke reactie, we zullen eraan werken maar helaas is het aanbod klein. Maar de fabrikanten komen er langzaam achter, dat er ook een markt is voor beenmode zonder one-size-fits-all formule.


Geachte Heer/Mevrouw,

Na nogal wat frustaties op kousengebied, (met name nylons in de grote maten XL, XXL), ben ik op Uw site terecht gekomen, en de enthousiaste reacties kunnen lezen.
Mijn frustatie is niet de lengte van de nylons, maar het feit dat de nylons zo diep snijden in mijn forse bovenbenen, dat het niet alleen oncomfortabel is, maar ook zeker niet meer sexy te noemen is. Mijn hoop op verleidelijke beenmode in grote maten leeft weer op, als ik de foto's bekijk op Uw website....Mocht U denken dat het mogelijk is, dan zou ik graag van U een advies ontvangen m.b.t. de maat van de te bestellen nylons.
Mijn bovenbeenomtrek is 64 cm en binnenbeenlengte 83 cm. Mijn confectiemaat is 42.

De kans dat u passende nylons bij ons vindt is groot, omdat onze grote maten kousen en nylons verder gaan dan de standaard maat 10,5-11 (XL volgens de reguliere winkels). Het blijft echter wel even uitproberen welke maat nylons je het meeste draagcomfort biedt. Maar uitgaande van de door je opgegeven maten adviseer ik om maat 48-50 te nemen.


Ben ik even blij dat ik via via dit heb gevonden. Echt super geweldig.

Ik ga namelijk op 3 september trouwen, en ben ongeveer 1.85m lang, en heb een bovenbeen wijdte van 78 cm, en een binnenbeen lengte van ongeveer 88 cm. Flinke stappers dus, maar verder ben ik eigenlijk niet overdreven dik, alleen mijn benen en billen. Heb gelukkig wel een leuke taille. De kleur van mijn jurk is ivoor, en mijn schoenen champagne. Graag heb ik een advies over de maat, en welke kleur van de kousen ik het beste kan kiezen. Bij het bruidshuis zijn alle kousen, voor mijn benen, veel te kort.

Wat fijn zeg, dat ik nu mijn trouwjurk helemaal kan afmaken, en voor mijn gevoel, zelfs met sexy benen. Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie medewerking, en ik ga dit zeker doorgeven als tip bij het bruidshuis.

Bedankt voor je leuke e-mail. Voor wat betreft je maat, denk ik dat maat 52-54 het beste zal passen. Als je hold-up kousen wilt (Glamory Deluxe 20) in de grotere maten, dan is de champagne kleur in deze maat op voorraad. Als je ze besteld hebt, laat me dan weten hoe je ze vindt, en stuur er een foto van, dan zorg ik voor een leuke verrassing.


Eindelijk ben ik geslaagd, bij jullie!!

Vorige week kwam ik de site tegen, en zag deze prachtige kousen in de grote maten. Hoewel dit vaak verkeerd gaat, heb ik toch weer een poging gedaan om kousen te bestellen. ik heb 2 verschillende hold-up kousen besteld (maat 44-46). Deze werden trouwens zeer snel geleverd. Ze passen perfect, gewoon toppie.

Ik zou graag nog een paar andere willen bestellen, maar daar staat mijn maat niet bij. Zijn die wel leverbaar?

Allereerst bedankt voor deze leuke reactie. Alle maten die we hebben van onze kousen, staan op de productenpagina achter de kousen. Mocht de gezochte maat er niet bij staan, dan is deze maat ook niet leverbaar in dat model.


Hallo Evaly,

Ik ben 1.81 en heb confectiemaat 48. Welke maat kousen of stay-ups moet ik in dit geval kiezen? Wat fantastisch overigens dat er eindelijk sexy kousen in grote maten verkrijgbaar zijn! Alsof grotere vrouwen niet sexy mogen zijn. Een verademing!

Bedankt voor je leuk mailtje, ik ben het er helemaal mee eens. Dit is een drijfveer waarom we beenmode vanaf maat XXL sterk promoten. Betreffende je maat, is het een beetje moeilijk om op alleen de lengte en confectiemaat een advies te geven. De maat van de kousen is afhankelijk van je BOVENBEEN OMVANG, en je BINNENBEEN LENGTE. De bovenbeen omvang wordt gemeten op het hoogste en breedste punt van je bovenbeen. De binnenbeen lengte wordt gemeten vanaf de onderkant hiel, tot net onder het kruis.

Onze ervaring is dat de mensen een "persoonlijk" advies erg waarderen, zodoende hanteren we op de site geen matentabel, maar nodigen we mensen graag uit voor een persoonlijk maatadvies. Dus neem je maten op met een centimeter, en geef deze door.


Ten eerste wil ik een compliment geven op dit initiatief. Natuurlijk willen vollere vrouwen er mooi en sexy uitzien. Ook ik heb vaak problemen met het kopen van sexy jarretel kousen in de grote maten. Ik kreeg deze site getipt, en ben meteen gaan kijken. Ik heb echter geen idee welke maat mij het beste zou passen.

Vaak zijn kousen uit winkels te kort voor mij. Laatst nog bij een bekende lingerie- en erotische winkel kousen gekocht, die maar net boven mijn knieen uitkwamen! Hop, weer geld tevergeefs uitgegeven. Daarom ben ik heel benieuwd naar jullie producten!

Ik weet dat jullie niet heel veel kunnen met slechts een confectiemaat en lengte, maar ik heb nog geen mogelijkheid om mijn benen te meten, en ik ben toch wel erg benieuwd welke maat kousen ik heb, en of jullie die ook verkopen. Mijn confectiemaat schommelt tussen de 38 en 40 voor broeken, en mijn lengte is 1,76 meter. Ik denk dat mijn bovenbenen een aardige omvang hebben, aangezien die in verhouding breder zijn dan mijn bovenlichaam. Zouden jullie mij kunen helpen?

Bedankt voor je compliment!!!
Zolang we geregeld van deze reacties krijgen, vinden we dat we op de goede weg zijn.

Het verhaal van de kousen bij de reguliere grote maten lingerie zaken, horen we geregeld. Daar blijkt gewoon dat de grote maten kousen maat XL (=10,5-11) nog steeds veel te klein zijn. Wij gaan dan verder door met de grote maten XXL, t/m maat 4XL (=60-62). En de omvang van de kous is evenredig groot aan de lengte. Met andere woorden, een fijn draagcomfort, in de grotere maten.

Als ik je maten bekijk, denk ik aan maat 44-46 of 48-50, maar geef toch voor alle zekerheid je bovenbeen omtrek, en je binnenbeen lengte door. In deze maat is volop keus, en allemaal voorradig. En zijn er nog vragen, stel ze gerust.


Mijn vraag is of jullie ook breedte maten verkopen? Het is erg moeilijk om aan kousen te komen als je een grotere maat hebt dan 52/54.

Ja, de grootste maat die we nu in het assortiment hebben is maat 60-62.


Werkwijze

Niet alle vragen die ons bereiken worden hier vermeld. Voor een vraag stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je de vraag wel beantwoord maar niet in deze rubriek geplaatst hebben, vermeld dit dan duidelijk door de tekst 'NIET VERMELDEN IN VRAAG RUBRIEK' toe te voegen in je e-mail bericht.

Glamory Comfort 20 zwart 

 Heb je een uitgebreide vraag?

Neem dan contact met ons op via info@evaly.nl

(binnen 24 uur antwoord).

Voor kleine vragen, stuur een Appje naar 06-28371450.

 

securedBij Evaly bestelt en betaalt u geheel veilig!

guaranteeNiet tevreden? Neem dan gewoon contact met ons op.

idealBetalen kan eenvoudig en veilig via iDeal.

Mister-cash-logo1Ook veilig betalen via MisterCash!

transportationPrijzen zijn exclusief €4,95 verzendkosten.

transportation beVerzendkosten naar België €4,95.

Bij bestellingen boven de €75,00 berekenen we geen verzendkosten.